Chef’s Challenge: Schenk een Pluspakket

https://www.youtube.com/watch?v=gxY_D244sXo

Schenk dit jaar fijne feestdagen!

Verras onze klanten met het Voedselbank Pluspakket. Met de luxe ingrediënten uit dit pakket zetten zij deze feestdagen een heerlijke huisgemaakte maaltijd op tafel, naar een recept van chefkok Leon Klopman.

Schenk onze klanten met dit Pluspakket net dat beetje extra voor fijn feestmaal. Beschikbaar als gift voor alleenstaande, kleine of grote huishoudens.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Een feestelijk extraatje

Bij Voedselbank Apeldoorn staan we elke week klaar voor Apeldoorners die het even nodig hebben. Tegelijkertijd geloven we dat ook zij soms een extraatje verdienen, helemaal in deze uitdagende tijden. Daarom willen we ook dit jaar aan al onze klanten een Pluspakket geven, voor extra fijne feestdagen en jij kan ons helpen het doel te halen.

Chef’s Challenge

Wij daagden Chef Leon uit

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
In zijn eigen keuken bij Restaurant De Bon Vivant weet Chef Leon Klopman precies hoe hij prachtige maaltijden op tafel zet, maar lukt hem dat ook met de producten van de Voedselbank? Wij daagden hem uit.

Het Voedselbank Pluspakket

Doneer een feestmaal

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Doneer dit jaar een beetje extra, met het Voedselbank Pluspakket. Dankzij de luxe ingrediënten die chef Leon uitkoos maken onze klanten dit jaar hun eigen feestmaal. Het Pluspakket is beschikbaar voor 1, 2-3 of 4 of meer personen.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over het Pluspakket

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Accordion_Widget”][/siteorigin_widget]