Inlevertermijn Douwe Egberts waardepunten verlengd tot 15 februari!

Inlevertermijn Douwe Egberts waardepunten verlengd tot 15 februari!

Vanwege Covid-19 is de inlevertermijn verlengd tot 15 februari. Er is dus nog alle tijd om je waardepunten in te leveren! Jouw keukenkastjes opgeruimd en wij pakken koffie voor onze klanten! Deal?

De Lionsclub Apeldoorn steekt ook dit jaar Voedselbank Apeldoorn de helpende hand toe bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. De punten worden bij Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie voor de Voedselbank. Bij de vorige actie leverde dit maar liefst 3500 pakken koffie op! Hoog tijd om opnieuw al uw kastjes en laatjes op te ruimen en uw Douwe Egberts punten te doneren! Tot en met 31 december kunt u uw punten kwijt in de verzamelboxen op 32 locaties (o.a. supermarkten) in Apeldoorn en omgeving. Deze locaties vindt u hier en op de website van de Lionsclub (locaties zijn nog onder voorbehoud). Natuurlijk kunt u uw waardepunten ook inleveren bij de Lionsclub Apeldoorn, Bosweg 59 en bij de Voedselbank Apeldoorn, Kanaal Noord 147.

Waardevol gebaar

Covid-19 heeft veel teweeg gebracht, er is een grote groep mensen die daar last van heeft en mede daardoor onder de armoedegrens leeft. Gelukkig ondersteunt de Voedselbank wekelijks meer dan tweehonderdvijftig huishoudens met een voedselpakket. Daar zit niet vaak koffie bij. Hoewel koffie misschien geen primaire levensbehoefte is, mist deze groep mensen hun dagelijkse bakkie koffie wel degelijk. Een pak koffie in het pakket is een klein, maar waardevol ge gebaar.

Oud en vreemd geld

De koffiepuntenactie wordt dit jaar ook gecombineerd met het inzamelen van oud en vreemd geld. Dit geld wordt omgewisseld in euro’s en voor iedere 10 euro kan in derdewereldlanden een patiënt met staar worden geopereerd. Heeft u nog oud of vreemd geld liggen waar u niets mee doet? U kunt het tegelijk (liefst in een envelop of een zakje) met de koffiepunten inleveren bij de inzamelboxen, maar ook bij de Lionsclub Apeldoorn, Bosweg 59, 7314 HB en bij de Voedselbank, Kanaal Noord 147, 7317 AB.