Mooie donatie Apeldoorns bestelplatform Chow

Mooie donatie Apeldoorns bestelplatform Chow

Apeldoorners kunnen sinds december hun bestelling bij de lokale ondernemers plaatsen bij Chow, die dan voor de bezorging ervan zorgt. Een win-win-situatie voor iedereen die gebruik maakt van het platform, ook voor Voedselbank Apeldoorn. De ondernemers betalen een schappelijk bedrag voor het bezorgen, wat het voor de Apeldoornse consument aantrekkelijk maakt lokaal te kopen, bij winkels en bij horeca. Chow doneert 1 % van hun omzet aan Voedselbank Apeldoorn. Steeds meer Apeldoornse bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten bij Chow en steeds meer Apeldoorners weten Chow te vinden.

Met al die Apeldoorners die bij Chow bestellen, loopt het bedrag voor de Voedselbank snel op. Zo overhandigde Chow ons deze week een cheque van € 2.142,87.

“Echt een super idee van Chow.nl, hét bestelplatform van Apeldoorn! En deze donaties lopen gewoon door, wij zijn blij”, aldus voorzitter Johan Kruithof bij de overhandiging.

Zin in goed eten en drinken? Bestel via Chow! Zo support je lokale ondernemers en doneer je automatisch aan de Apeldoornse Voedselbank.⁠ Zo eten we er allemaal goed van! 😉⠀