Pizzapakketten van Ronde Tafel 25

Pizzapakketten van Ronde Tafel 25

Ronde Tafel 25 schonk ons onlangs 55 pizzapakketten van Secret Pizzeria, uit te delen aan de grote gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank Apeldoorn. Zo konden zij genieten van een avond thuis uit eten.

Alle materialen en instructies om zelf deeg te maken en te beleggen met heerlijke toppings zitten in het pakket, met drinken erbij. Met de inhoud hebben de gezinnen zo niet alleen een lekkere maaltijd, maar ook een leuke ervaring.

De pakketten vertegenwoordigen een waarde van € 2.000,-. Voorzitter van RT 25 Bart Eising: “Met onze actie rond kerst hebben we veel geld opgehaald. Het gaf ons de kans om niet alleen de speelgoedbank te steunen, zoals we ieder jaar doen. We zijn blij dat we op deze manier iets speciaals hebben kunnen betekenen voor gezinnen en kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.”

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan, die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien en ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.