Resultaten verbouwing Voedselbank

Resultaten verbouwing Voedselbank

Yes! De verbouwing van de vernieuwde Voedselbank is zo goed als klaar!

Het grote gereedschap is opgeruimd en de verf staat weer netjes in de kast. Nu alleen nog de vloer en dan is de Voedselbank helemaal af.

Voortaan hoef je niet meer buiten in de kou te wachten, we hebben onze garage omgetoverd tot een gezellige wachtruimte waar je gerust een kop koffie of thee kan drinken en even kan praten met andere wachtenden. Van een kale kille loods hebben we een functionele winkelruimte gemaakt waar kratten met producten in houten stellingen staan en waar koel- en vrieseilanden zijn gevuld. Klanten kunnen nu zelf met een winkelkar door de winkel lopen om bijvoorbeeld uit te kiezen of ze pasta of rijst wilt eten en of ze zin hebben in sla of spruitjes. Tijdens het winkelen kunnen we, als dat nodig is, uitleg en tips geven bij bepaalde producten.

We kunnen niet anders zeggen dan dat we er heel blij mee zijn en wat nog belangrijker is, onze klanten vinden het geweldig! Want wat een verschil met hoe het was. Voedselbank Apeldoorn is een superfijne voedselbank geworden!

Iedereen die hieraan heeft meegeholpen, willen we dan ook oprecht bedanken. Graag zouden wij iedereen bij naam willen noemen, maar de kans dat we dan iemand vergeten is te groot. Dus nogmaals, iedereen heel, heel hartelijk bedankt voor de totstandkoming van dit supermooie project!

Er is nog één wens: we zouden graag onze vloer willen vernieuwen. De huidige vloer is verkleurd en lastig te schoon te houden. Een nieuwe vloer draagt bij aan een betere hygiëne en uitstraling, maar zoeken nog naar een sponsor hiervoor. Wil jij hierbij helpen?

Neem dan contact op