Wij blijven open!

Wij blijven open!

Hoe werken we met de COVID-19 maatregelen?

Iedereen kan op de dag en het tijdstip -dat bij een ieder bekend is- komen, maar natuurlijk zijn er aangescherpte maatregelen. Dit om ieders veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen en toch de klanten een pakket met levensmiddelen mee te kunnen geven.

  • Het is verplicht een mondkapje te dragen: bij binnenkomst krijgt iedereen er een aangereikt.
  • Bij binnenkomst moeten de handen worden gedesinfecteerd. Dit kan bij een paal waar je niet met je handen aan hoeft te komen.
  • Er mogen maximaal 6 personen tegelijk in de wachtruimte en er mag niet met de stoelen worden geschoven.
  • De klant blijft in de wachtruimte en er gaat een vrijwilliger met een boodschappenkar door de winkel. De keuze van de artikelen is beperkt, wel kunnen er expliciete voorkeuren worden gegeven bijv. voor het soort vlees. De kar wordt vervolgens bij de inpaktafel neergezet en de klant krijgt een seintje dat de ingepakte boodschappentassen meegenomen kunnen worden. Er mogen geen producten worden teruggegeven.
  • Er mag per huishouden maar één persoon in de wachtruimte, ook kinderen worden niet toegelaten
  • Wanneer je problemen hebt met het (her)aanvragen van hulp omdat instanties moeilijker te bereiken zijn, dan kun je bellen/mailen met de administratie van de voedselbank.

Wel zijn we, nu nog meer dan anders, afhankelijk van de producten die we binnenkrijgen. Als we met ons allen de schouders eronder zetten en iedereen houdt zich aan de regels, kan op deze manier onze uitgifte door blijven gaan. We gaan ervoor!