Wordt u onze nieuwe vrijwilliger?

Wanneer u belangstelling heeft om vrijwilliger te worden bij de Voedselbank, stuur dan een berichtje naar werken@voedselbank-apeldoorn.nl met wat informatie over uzelf, uw beschikbaarheid en uw telefoonnummer. Wij nemen dan contact op en maken evt een afspraak voor een intakegesprek.

De werkzaamheden vinden op doordeweekse dagen plaats, behalve de donderdag. Op welke dag u wordt ingezet, is afhankelijk van de vacatures die er op dat moment zijn, rekening houdend met uw beschikbaarheid en voorkeur voor werkzaamheden.

Vrijwilligersvacatures

Stichting Voedselbank Apeldoorn is een vrijwilligersorganisatie en heeft dus geen betaalde functies.

Administratie

Wij zoeken een vrijwilliger die samen met twee collega’s de administratie wil runnen. Hieronder valt de cliëntenadministratie, mail en telefoonbeheer. De werkzaamheden zijn op dinsdagochtend op locatie en de rest van de week kan er vanuit huis worden gewerkt.  Beschikbaarheid op hele dinsdag en woensdag i.v.m. roulatie telefoonbeheer. (om de 2 weken) Wij vragen kennis van office en op den duur zelfstandig kunnen werken.

Interesse?
Ben jij geschikt voor deze functie en zou je graag op deze manier een steentje bij willen dragen? Stuur dan je CV met motivatie naar werken@voedselbank-apeldoorn.nl.

Maatschappelijke stage

Het is mogelijk om bij Voedselbank Apeldoorn een maatschappelijke stage uit te voeren. We krijgen hier veel vragen over, maar hebben maar beperkt plaats.  De stage-uren zijn alleen verdeeld over meerdere weken te maken, in één week kunnen wij niet voldoende uren bieden.

Vrijwilligers

Preventie- en integriteitsbeleid Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland hanteert een actief en gedegen preventie- en integriteitsbeleid. In dit document leest u hier meer over.